??????????????????

Pasionaţii de sporturi de iarnă au la dispoziţie şi în acest sezon două patinoare în Sfântu Gheorghe şi două pârtii de schi la Şugaş Băi, care pe perioada vacanţei şcolare vor avea program prelungit.

Cele două pârtii de schi de la Şugaş Băi se prezintă în condiţii bune şi îi aşteaptă pe toţi iubitorii acestui sport de luni până joi între orele 15-20; vinerea între 15-21, iar în weekend şi în vacanță între orele 9-21.

Biletul de acces pe pârtie costă 4 lei, iar copiii sub 18 ani, persoanele peste 60 de ani şi cele cu dizabilităţi vor beneficia de reducere.

Copiii sub 1,30 metri, precum şi sportivii din loturile naţionale şi olimpice au gratuitate.

Abonamentele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 9 şi 150 de lei în funcţie de numărul de urcări cu schi-liftul.

Printre facilităţile oferite la Şugaş Băi se numără închirierea de echipament de schi şi snowboard, dar şi instructor de schi.

Puteţi ajunge la Şugaş Băi şi cu autobuzele Multi Trans din staţiile din Parcul Elisabeta şi Piaţa Kálvin, de marţi până duminică dus de la orele 10 și 16, întors de la orele 13 și 19.

Pe site-ul Sepsi ReKreativ puteţi vedea în timp real starea pârtiilor şi gradul de ocupare pe imaginile video transmise de camerele web montate la baza pârtiilor. (Click AICI)

Patinoarul din centru, program prelungit în vacanţă

În ceea ce priveşte patinoarele din Sfântu Gheorghe, cel de lângă Arena Sepsi este deschis pentru public vinerea între orele 19-21, iar în weekend între 11 şi 13, şi seara între 19 şi 21.

Patinoarul mobil din centrul oraşului are un program mult mai extins. Astfel, aici puteţi patina de luni până duminică între orele 9-15; 16-18; 19-21, iar în timpul vacanţei între orele 10-12; 13-15; 16-18; 19-21.

Preţul biletelor la patinoar este de 9 lei pentru adulţi, 6 lei pentru copiii sub 18 ani, persoanele peste 60 ani şi persoanele cu dizabilități. De asemenea, grupurile de minim 15 persoane plătesc 5 lei / persoană.

La faţa locului pot fi închiriate şi patine de către cei care doresc acest lucru.

Programul prelungit este valabil pentru perioada 24-27 ianuarie şi în intervalul 1-10 februarie 2019.

Articolul precedentSpitalul Judeţean reduce programul de vizite din cauza virozelor
Articolul următorCod galben de ploi, lapoviţă şi ninsori, inclusiv în Covasna