sdr

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe stă la dispoziția locuitorilor şi în afara programului lor de lucru.

A trecut mai bine de un an de când Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a introdus programul prelungit de lucru cu publicul, iar această informaţie încă este o necunoscută pentru mulţi locuitori ai oraşului.

Conform unor sondaje de opinie realizate pe paginile de Facebook ale Primăriei, la care au răspuns câteva sute de persoane, 47% dintre votanţii pe pagina română şi 60% dintre cei de pe pagina maghiară nu au auzit încă despre programul prelungit.

Pentru că scopul administraţiei publice locale este creşterea eficienţei activităţii, iar una dintre măsurile cele mai importante în acest sens a fost modificarea programului cu publicul, îi informăm din nou pe locuitori despre această posibilitate.

Astfel, pentru ca oamenii să îşi poată rezolva problemele administrative şi în afara programului lor de lucru, fiecare birou cu activitate pentru public din cadrul Primăriei are program prelungit.

Este vorba despre Direcţia de Finanțe Publice Municipale, Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor, Compartimentul de Relații cu Publicul, Informaţii, Registratură dar şi Compartimentul de Stare Civilă care sunt deschise publicului în fiecare zi de luni până joi, între orele 8:00 – 18:00, iar vineri între orele 8:00 – 14:00.

Exceptând Direcţia de Finanţe Publice Municipale, care are program continuu, toate celelalte birouri de program cu publicul au pauză în zilele de luni până joi între orele 13:30 – 14:00.

Articolul precedentAlergare în scop caritabil sâmbătă, pentru construirea unui centru comunitar în judeţul Covasna
Articolul următorAproape 7.800 mc lemne de foc pentru populație, scoase la vânzare de Direcția Silvică Covasna