Luna decembrie vine cu temperaturi în scădere, astfel că mercurul din termometre va coborî pe timpul zilei până spre 3-4 grade, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă până în data de 8 decembrie.

În Transilvania ]n intervalul 30 noiembrie -4 decembrie vremea se va răci treptat, iar temperaturile maxime vor fi chiar și cu 9 grade mai scăzute față de săptămâna precedentă, astfel că cea mai ridicată temperatură va fi, în general, 3 grade.

Ulterior, această medie va fi în creştere şi va atinge 6 grade, în data de 8 decembrie, anunță ANM.

În ceea ce privește temperaturile minime, începând cu data de 1 decembrie vremea se va răci, astfel că minimele se vor încadra, în general, între -3 şi 0 grade.

La munte, până la sfârşitul săptămânii viitoare (6-8 decembrie), vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între -2 şi 2 grade. Minimele termice se vor situa, după data de 1 decembrie şi până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -6 şi -2 grade. Sunt posibile precipitaţii în general slabe.

Articolul precedentFOTO. Mai multe persoane vârstnice și singure din județul Covasna au primit cadou coronițe de Advent de la voluntarii maltezi
Articolul următorGlumă à la Ambasada Suediei: „La Mulți Ani, România! Ți-am luat un tort de la Ikea”