Asociația Grup de Acțiune Locală (GAL) Sepsi a anunțat recent că Procedura de evaluare și selecție a proiectelor din cadrul Programului Operațional Regional (POR) și Programului Operațional Capital Uman (POCU) a fost aprobată, documentul aflându-se în dezbatere publică.

„Vești bune, dragi parteneri! A fost aprobată Procedura de evaluare și selecție a proiectelor POR/POCU a Asociației GAL Sepsi, document ce dă cadrul și regulează procesul local de evaluare și selecție a proiectelor aferente implementării obiectivelor din Strategia de Dezvoltare Locală. Documentul a fost pus spre consultare publică. Rugăm organizațiile partenere, potențialii beneficiari, să descarce și să studieze cu rigurozitate Procedura și cele două Anexe, modelele cadru ale fișelor de proiecte pentru Programul Regional Operativ (POR Axa Prioritară 9), respectiv Programul Operațional Capital Uman (POCU Obiectiv Specific 5.1)”, au transmis reprezentanții GAL Sepsi.

Procedura, precum și anexele documentului pot fi consultate accesând link-urile:

Procedura (Click AICI)

Anexa 1 (Click AICI)

Anexa 2 (Click AICI)

Asociația GAL Sepsi este o organizaţie nonprofit, înfiinţată cu scopul îmbunătăţirii calității vieţii și a mediului din zonele marginalizate ale municipiului Sfântu Gheorghe.

Obiectivul general al organizației este ca, prin Strategia de Dezvoltare Locală, să reducă până în anul 2023 numărul de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din cartierele Őrkő, Ciucului și Câmpu Frumos din Sfântu Gheorghe,

Mai multe informații despre zonele marginalizate ale municipiului Sfântu Gheorghe, Strategia de Dezvoltare Locală și alte proiecte ale Asociației GAL Sepsi pot fi găsite pe site-ul www.galsepsi.ro.

Articolul precedentSepsi OSK scoate la vânzare biletele pentru meciul de duminică cu Gaz Metan Mediaş
Articolul următorNoul ministru al Muncii dă asigurări că nu se taie pensiile şi salariile