După moartea Reginei Elisabeta a II-a, ies la iveală detalii șocante despre familia regală a Marii Britanii. Prințul Harry susţine că a fost bătut de fratele său William, în urmă cu 4 ani. Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi frați legată de căsătoria prințului cu actriţa Meghan Markle. 

Confruntarea ar fi avut loc în casa Prinţului Harry din Londra, în 2019. Atunci, într-o discuţie între patru ochi cu Prinţul William, acesta din urmă ar fi spus despre Meghan Markle că este „dificilă”, „nepoliticoasă” şi „necioplită”. La rândul său, Harry l-a acuzat pe William că nu face altceva decât să repete retorica din presa britanică în ceea ce o priveşte pe soţia sa.

Ar fi urmat un schimb de insulte, iar cearta s-a mutat în bucătărie unde Harry i-a oferit lui William un pahar de apă pentru a se calma.

„A pus apa jos, m-a insultat şi a venit spre mine. S-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi a dat cu mine de pământ. Am căzut peste castronul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat. Am zăcut acolo o vreme, ameţit, apoi m-am ridicat şi i-am spus să iasă”, scrie Prinţul Harry în cartea sa.

Prinţul William l-ar fi îndemnat pe Harry să dea şi el, amintindu-i de bătăile dintre ei, din copilărie. Însă Harry a refuzat. William a plecat, dar s-a întors la scurt timp ca să îşi ceară scuze. William i-ar fi cerut să nu-i povestească lui Meghan Markle despre incident. Potrivit Prințului Harry, acesta nu a vorbit imediat cu soţia sa, ci şi-a sunat terapeutul. Ulterior, însă, când Meghan Markle i-a văzut rănile de pe spate, i-a relatat confruntarea cu fratele său.

„Nu a fost nici surprinsă, nici foarte furioasă. A fost teribil de tristă”, a scris Harry.

Articolul precedentHaos pe Aeroportul Otopeni. 113 zboruri cu întârzieri mai mari de 60 minute, în ultima săptămână
Articolul următorCe se pune pe masă în Ajunul Bobotezei. Aduce belșug și ferește casa de rău