Un bărbat de 56 de ani din Sfântu Gheorghe este cercetat de poliţiştii covăsneni pentru furt calificat după ce duminică seara, în jurul orei 23:30, a fost prins pe o stradă din municipiu, transportând mai mulţi baloţi de fân pe care i-ar fi furat în aceeaşi seară din curtea unei gospodării din localitatea Chilieni.

Potrivit IPJ Covasna, bărbatul şi doi minori în vârstă de 15 şi 17 ani ar fi sărit gardul unui imobil şi, după ce au ucis 4 oi, ar fi furat o butelie de aragaz, mai mulţi baloţi de fân şi 5 găini, prejudiciul fiind estimat la aproape 2.750 lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe, în timpul efectuării serviciului de patrulare pe raza municipiului, pe strada Jokaj Mor au procedat la oprirea prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei, a unui atelaj hipo ce transporta baloți de fân. Inițial conducătorul atelajului nu s-a conformat solicitărilor de oprire. Atelajul hipo a fost oprit pe strada Jozsef Attila, ocazie cu care au fost identificați un bărbat vârstă de 56 de ani, și doi minori în vîrstă de 17 și 15 ani, care pe lângă produsele furajere, transportau mai multe bunuri în atelaj (…) În urma verificărilor efectuate, polițiștii suspectează persoanele în cauză de faptul că la data de 19.01.2020 în jurul orelor 22:00 s-ar fi deplasat cu atelajul hipo pe raza localității Chilieni din județul Covasna, unde au escaladat gardul unui imobil și au sustras mai mulți baloți de fân, 4 oi pe care le-au sacrificat la fața locului, 5 găini și 1 butelie de aragaz, dintr-o gospodărie”, au transmis reprezentanţii IPJ Covasna.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani și minorul de 17 ani sunt cunoscuți cu antecedente penale.

Oamenii legii au deschis dosar pentru furt calificat.

Articolul precedentBărbat din Vâlcele, cercetat de poliţişti după ce a ucis câinele unui localnic
Articolul următorTemperaturile scad în următoarele două săptămâni