Numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 rămâne neschimbat de câteva zile. Din totalul celor 230 de persoane testate pozitiv de la începutul pandemiei și până în prezent, 201 au fost declarate vindecate și externate, potrivit unui comunicat al Prefecturii Covasna. 

În prezent, la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe mai sunt internați 7 pacienți bolnavi de coronavirus, iar alți 4 sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov. În afara acestora, un pacient vindecat a rămas în continuare internat pentru a avea grijă de o rudă, informează Prefectura Covasna.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore nu au fost efectuate internări sau externări din spital pentru pacienți bolnavi de coronavirus. Două persoane au ieșit din carantină și alte 25 din izolare, astfel că în prezent doar 14 persoane se mai află în carantină instituționalizată pe teritoriul județului Covasna, iar alte 1.356 de persoane sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală. 

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Covasna au fost preluzrate 5.584 de teste. 

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentFacilitățile de agrement îi așteaptă pe cei care vor să se relaxeze la Şugaş Băi
Articolul următorSe pregătește cea mai mare alianță de STÂNGA. Consens politic la nivel înalt