Pompierii covăsneni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor printr-o acțiune de donare de sânge, în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viață! Fii erou!”.

Peste 20 de militari au donat sânge în prima zi a campaniei, aflată la a patra ediţie, ce se derulează în zilele de 26-27 noiembrie la Centrele de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe şi Întorsura Buzăului.

„Pompierii înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii care le pun viaţa în pericol, mai ales că, de nenumărate ori aceştia sunt primii care văd cum oamenii ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva este nevoie de sânge. Este un gest de solidaritate pe care fiecare din noi îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator, cât şi pentru receptor”, au transmis reprezentanţii ISU Covasna.

Articolul precedentConcert „Trei parale” la Covasna de Ziua Naţională
Articolul următorȘoferii, loviți din plin de Guvernul Orban! Punctul de amendă crește până la 223 lei, începând cu 1 ianuarie 2020