La data de 20 septembrie 2022, în intervalul orar 10.00-13.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Rutier, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna – Serviciul Rutier, au organizat și desfășurat o acțiune, în sistem CASCADĂ,  pe D.N. 11.

Pe tronsonul de drum aflat în competența I.P.J. Brașov și I.P.J. Covasna, ce a avut ca scop verificarea respectării de către conducătorii auto a normelor legale privind regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 41 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și pentru alte abateri la regimul rutier, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de peste 13.700 lei.

Au fost reținute 1 permis de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și  certificat de înmatriculare.

Articolul precedentFundaţia Comunitară Covasna (HKA) a investit în acest an 146.000 de lei pentru susţinerea unor proiecte şi iniţiative locale
Articolul următorDolarul american a urcat până la cel mai ridicat nivel din ultimii 20 de ani