Structurile din judeţul Covasna ale M.A.I. au luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pentru duminică, 10 noiembrie, ziua primului tur al Alegerilor Prezidenţiale.

Măsurile vizează atât buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al forțelor angrenate, transmite IPJ Covasna.

Polițiștii, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Jandarmerie, ISU Covasna, precum și alte structuri județene ale M.A.I.), se vor afla în misiuni pentru  asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

Astfel, sâmbătă şi duminică, peste 600 polițiști, jandarmi și pompieri vor asigura paza și protecția a 214 de secții de votare care s-au constituit pe raza județului Covasna.

În acest context, IPJ Covasna vă recomandă să respectaţi legislația electorală și regulile de conviețuire socială.

Sesizați orice încălcare a prevederilor legale la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.!

Articolul precedentCursanții Colegiului Național de Apărare, în vizită de studii și documentare la Sfântu Gheorghe
Articolul următorAccident grav pe Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe. Un bătrân a fost lovit pe trecerea pentru pietoni