Inspectoratul Școlar Județean Covasna a anunțat participarea a peste 500 de elevi la etapele naționale a trei olimpiade, care vor avea loc în județul Covasna, în perioada 23 – 27 aprilie 2019.

280 de elevi din toată țara sunt așteptați, în perioada 23-25 aprilie, la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, unde se va desfășura Campionatul național de lupte libere – fete și băieți, iar Colegiului Național „Székely Mikó” va găzdui Olimpiada Națională de Religie – Cultul romano-catolic de limbă maghiară, pentru elevii claselor V-XII, eveniment organizat în colaborare cu Institutul Teologic Romano- Catolic din Alba Iulia, la care vor participa 135 de elevi.

Totodată, în perioada 24-27 aprilie, în municipiul Târgu Secuiesc sunt așteptați 126 de elevi care se vor întrece în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, participând la Campionatul Național de tenis de masă al liceelor. Gazdele competiției vor fi Liceul Teoretic „Nagy Mózes”, Liceul Tehnologic „Gábor Áron” și Școala Gimnazială „Turóczi Mózes” din Târgu Secuiesc.

 

Articolul precedentChestionar HKA: „Sfântu Gheorghe – un oraș cum am dori să fie”
Articolul următor16 şoferi au rămas fără permis în weekendul Paştelui Catolic