În luna iunie 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Covasna au fost încadrate în muncă 196 persoane, dintre care 103 femei.

Din totalul persoanelor care şi-au găsit un job, 73 au peste 45 de ani, 52 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 34 au între 25 și 35 de ani, iar 37 sunt tineri sub 25 de ani (tineri NEET).

În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 95 provin din mediul urban, iar 101 persoane sunt din mediul rural.

Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii gimnaziale, profesionale, arte şi meserii (94), urmate de cele cu studii liceale sau postliceale (77). Numărul celor cu studii superioare este de 13, iar cei cu studii  primare şi fără studii  sunt în număr de 12.

Pentru mai multe informații despre activitatea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, puteți accesa www.covasna.anofm.ro.

Articolul precedentSepsi OSK a transferat un mijlocaş ofensiv slovac
Articolul următorRata şomajului, în creştere uşoară în judeţul Covasna