În organizarea Asociației Fotograficum și Event Factory, expoziția, aflată la cea de a treia ediție, va avea loc și în acest an la sala de evenimente Saint George Palace din municipiul Sfântu Gheorghe.

Evenimentul furnizorilor de produse și servicii pentru nuntă se va desfășura în zilele de 2 și 3 februarie și, potrivit organizatorilor, timp de două zile expozanții vor prezenta cele mai diversificate produse și servicii de nuntă.

„Vor fi prezenți organizatori de nunți, firme care comercializează rochii de mireasă, ținute de gală, ținute pentru miri, firme care asigură locații pentru organizarea de nunți, sonorizare și efecte speciale de lumină, artă fotografică și videografică, saloane de înfrumusețare, coafori, bijutieri, firme care produc turtă dulce și alte prăjituri și torturi pentru nuntă”, transmit organizatorii.

Potrivit acestora, de la expoziție nu vor lipsi firmele producătoare de invitaţii de nuntă şi albume, iar expozanţii vor pregăti pachete promoţionale pentru cei interesați, viitoarele mirese putând găsi toate elementele necesare pentru organizarea nunții perfecte!

De pe scena evenimentului nu vor lipsi nici prezentările de rochii de mireasă, pe care vizitatorii le vor putea urmări în cele două zile ale evenimentului, între orele 10:00 și 19:00.

 

Articolul precedentÎncă două ordine de protecție în cazuri de violență în familie emise de poliţiştii covăsneni
Articolul următorRata şomajului în judeţul Covasna se menţine la 3,61%