Peste 1.000 de întotători provenind de la 50 de cluburi din Italia și România au participat duminică, 28 aprilie, la competiția internațională „Trofeo Memorial Fabrizio Agosti 2019”.

5 sportivi ai clubului ACS Ciprian Sfântu Gheorghe au reprezentat județul Covasna la competiția care a avut loc la piscina olimpică Sciorba din Genova, Italia, obținând noi recorduri personale.

Antrenorul senior Ciprian Grosu s-a declarat mulțumit de rezultatele înotătorilor covăsneni, precizaând totodată că progresele făcute de aceștia se datorează multelor ore de antrenament.

„Eforturile noastre și antrenamentele intense dau rezultate. Încă o dată, mă declar mulțumit și le mulțumesc sportivilor mei, care au parte de tot sprijinul meu și îmi dovedesc că munca făcută cu pasiune aduce rezultate. Prin participarea la acest concurs, reușim să vedem progresele făcute și identificăm ce avem nevoie de a îmbunătăți pentru a avea rezultate și mai bune. Performanța nu se poate atinge decât prin multe ore de antrenament, devotament și pasiune”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

Sportivii ACS Ciprian Sfântu Gheorghe au obținut următoarele rezultate:

Bárabas András (16 ani) a obținut locul 4 la proba 50m liber cu timpul 25”97 și la proba 100m liber cu timpul de 57”51, stabilind în ambele probe noi recorduri personale;

Tuzson Gellert (17 ani) a obținut locul 19 la proba 50m fluture, cu timpul 29”74;

Becze Zétény Benedek (15 ani) a obținut locul 22 la proba 200m spate, cu timpul 2’38”14;

Gyenge Attila (16 ani) a obținut locul 23 la proba 50m craul, cu timpul 28”15, iar Nagy Krisztian (12 ani) a obținut locul 71 la proba 100m craul, cu timpul 1’30”79.

 

Articolul precedentParcul de distracţii de la Arena Sepsi nu va mai avea loc
Articolul următorMașini și motociclete de epocă la „Retroparada primăverii” de la Sfântu Gheorghe