Un tânăr de 30 de ani din Sfântu Gheorghe are nevoie de ajutorul nostru pentru a lupta cu o boală cruntă.

Corbu Mihai Lucian avea, până de curând, tot ce îşi poate dori un tânăr de vârsta lui: sănătate, prieteni, un loc de muncă stabil, aproape de familie, şi îşi făcea meseria cu plăcere, spun foştii lui colegi de la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Covasna, care îl descriu ca fiind un suflet frumos şi drag, optimist şi nerabdător să se întoarcă la muncă.

Într-o zi, pe când era la iarbă verde, s-a simţit rău şi a ajuns la spital, iar după numeroase investigaţii tânărul a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală severă.

În vara anului 2017 medicii l-au operat şi au reuşit înlăturarea tumorii, însă a urmat perioadă lugă şi dificilă în care tânărul a fost supus mai multor tratamente cu radioterapie şi chimioterapie, iar în 2018 a fost nevoit să renunţe la locul de muncă din cauza complicaţiilor.

Din nefericire, în data de 27 ianuarie 2020 tânărul a aflat că are recidivă tumorală, şi cel mai probabil va avea nevoie de o nouă operaţie în Elveţia, şi de un tratament extrem de costisitor: 30.000 de euro, o sumă pe care familia lui nu şi-o poate permite.

Foştii colegi au lansat luni o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Mihai să învingă din nou boala.

„Dragi prieteni şi colegi de muncă! Începem astăzi o campanie de strângere de fonduri pentru (…) fostul nostru coleg, topograf la SGA Covasna. Mihai are doar 30 de ani şi suferă de tumoare cerebrală severă (…) Are nevoie de fiecare dintre noi pentru a putea continua lupta cu această boală cruntă. Mulţumim oricui se gândeşte la Mihai şi din puţinul lui îi dăruieste şi lui!”, au transmis colegii tânărului.

Cei care doresc să doneze pentru ca Mihai să se repună pe picioare şi să se poată bucura de viaţă ca orice tânăr aflat la început de drum, pot face donaţii în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele CORBU MIHAI-LUCIAN:

EUR Cont curent-donatii RO69BTRLEURCRT00H4546501

RON Cont curent-donatii RO57BTRLRONCRT00H4546502

Articolul precedentCod galben de ploi și vânt în mai multe județe din centurl țării, printre care și Covasna
Articolul următorBilete pentru partida dintre Sepsi OSK și CSM Politehnica Iaşi