Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din România au decis să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia afectează și meciurile din Liga 1, Liga 2 și alte competiții sportive, dar și spectacole și alte evenimente.

Partida dintre Sepsi OSK și Chindia Târgoviște, programată să se joace astăzi, de la 17:30, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, s-ar putea juca fără spectatori!

Președintele Chindia Târgoviște a declarant că au fost vândute aproximativ 500 de bilete, iar vânzările de azi de la casele de bilete vor fi monitorizate astfel încât să nu se depășească cifra de 1000.

„Așteptăm comunicatul oficial de la Ligă. Casele de bilete se deschid la ora 12:00 și vom monitoriza vânzările de azi de la case astfel încât să nu depășim cifra de 1000. Când ajungem la 900, vom pondera”, a declarant Marcel Ghergu, președinte Chindia, citat de GSP.ro

Primele meciuri de fotbal afectate de decizia Guvernului

Rapid – CSM Reșița (ora 12:30)

Csikszereda – Petrolul (ora 15:00)

Chidina – Sepsi (17:30)

FCSB – CS U Craiova (20:30)

După ce în România au fost confirmate 13 cazuri de coronavirus, iar 13.000 de persoane se află în izolare, Ministerul de Interne a decis interzicerea evenimentelor publice cu peste 1.000 de persoane.

Decizia nu se referă doar la numărul de spectatori prezenți în tribune, ci și la oficiali, jucătorii, membrii staff-ului și autoritățile locale.

S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ o adunare mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Aceste măsuri sunt în vigoare până pe 31 martie.

 

Articolul precedentEvenimentele publice cu peste 1.000 de persoane, interzise în toată România de teama coronavirusului
Articolul următorOreste Teodorescu și Rareș Bogdan față în față la Jocuri de putere!