Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat astăzi echipa etapei a 8-a din play-off şi play-out. Din ea fac parte câte doi jucători de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FC Hermannstadt.

FUNDAȘI: 

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 33 de ani)
Folosit din nou în partea dreaptă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. Impresionează prin dăruirea cu care tratează fiecare fază.

Raul Albentosa (Dinamo / 32 de ani)
Transferul acestuia a schimbat total faţa apărării dinamoviste, care a devenit mult mai solidă.

Gabriel Tamaş (FC Voluntari / 37 de ani)
Continuă evoluţiile foarte bune. Mai mult, a oferit o nouă pasă decisivă în stilul său, de la peste 50 de metri.

Radu Boboc (Viitorul / 22 de ani)
A făcut faza primului gol înscris de dobrogeni, când a driblat tot ce i-a ieşit în cale, apoi i-a pasat decisiv lui Chiţu.

MIJLOCAŞI:

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani)
Cu un gol şi o pasă decisivă, căpitanul roş-albilor şi-a condus echipa spre a cincea victorie consecutivă.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani)
Decarul clujenilor a înscris pentru a 13-a oară în ediţia curentă. A ajuns la 67 de reuşite în 14 sezoane bifate în principala competiţie internă.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 21 de ani)
Introdus pe teren pe durata reprizei secunde, a înscris golul victoriei, succes prin care FC Hermannstadt continuă lupta pentru atingerea obiectivului.

Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani)
Partida cu Universitatea Craiova poate rămâne ca un meci de referinţă din cariera mijlocaşului clujean. Asta după ce a făcut diferenţa pe teren cu cele două goluri marcate.

ATACANŢI:

Jovan Markovic (Academica / 20 de ani)
Tânărul vârf al ilfovenilor a bifat prima dublă din carieră, reuşitele sale contribuind din plin la cea mai spectaculoasă revenire pe tabelă din acest sezon.

Claudiu Petrila (Sepsi / 20 de ani)
Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a reuşit să repete evoluţia din meciul tur din play-off. A înscris pentru a șasea oară în acest sezon.

ANTRENORUL ETAPEI:

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani)
A gestionat bine perioada care a urmat după înfrângerea de runda precedentă. Rezultatul s-a văzut în meciul cu Universitatea, în care clujenii au predat o lecţie de fotbal.

Articolul precedentLeo Grozavu, după egalul cu FCSB: “Ne-am văzut prea repede câștigători și asta ne-a costat!”
Articolul următorCondiția în funcție de care unitățile de învățământ pot lua decizia renunțării la masca de protecție în curtea școlii