Conform unei hotărâri a Consiliului Local Sfântu Gheorghe, deţinătorii de garaje care îşi lasă maşinile parcate pe domeniul public în timpul nopţii riscă amenzi cuprinse între 500 şi 2.000 de lei.

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a anunţat că locuitorii care dețin garaje în domeniul public au obligația de a comunica până la sfârşitul lunii noiembrie numele străzii și numărul blocului din apropierea garajului, precum și numărul de înmatriculare al autoturismului parcat în garaj pe timpul nopții.

„Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 303/2018, între orele 22:00 – 6:00, este interzisă staționarea autovehiculelor în zona rezidențială în care deţinătorul legal al autovehiculului are în posesie un garaj pe domeniul public. Prin zonă rezidenţială în sensul prezentului articol se înţelege domeniul public al municipiului, inclusiv parcările rezidenţiale amenajate în condiţiile legii, aflate intr-o rază de 300 de metri faţă de amplasamentul garajului”, transmit reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe.

Hotărârea a fost luată pentru eliberarea locurilor de parcare

Decizia Primăriei a fost luată pentru eliberarea locurilor de parcare de pe domeniul public, şi aşa insuficiente.

Proprietarii garajelor vor putea depune notificările de luni până joi, între orele 08:00 și 18:00, și vineri între orele 08:00 și 14:00.

Sursa foto: www.sfantugheorgheinfo.ro

Articolul precedentÎn județul Covasna a început campania de vaccinare antirabică a câinilor și pisicilor
Articolul următorCooperare la nivelul judeţului Covasna pentru dezvoltarea pieței locale