Mai mulți expozanți, o ofertă mai diversificată, posibilitatea de a închiria sau cumpăra rochii de mireasă pe loc, cununie valabilă 24 de ore, un „Party Bus”, formații care să animeze atmosfera și multe alte surprize îi așteaptă pe vizitatorii celei de a 4-a ediții Sepsi Wedding.

Cel mai mare eveniment al furnizorilor de produse și servicii pentru nunți din județ „a crescut” și își schimbă locația pentru a le oferi expozanților un spațiu mai mare în care să se desfășoare, și vizitatorilor o ofertă mai bogată.

„De anul trecut am început să organizăm acest eveniment împreună cu fetele de la Event Factory. Inițial era o expoziție exclusivistă, organizată pentru site-ul nostru, Weddingers.ro, iar cei care fac parte din echipa de organizare a unui eveniment puteau să vină la expoziție. Între timp am crescut, nu am mai avut loc pentru ceilalți expozanți din regiune, așa că a trebuit să ne mutăm, ca să încapă mai mulți (…) Am crescut și vrem să creștem în continuare, iar așteptările noastre sunt pe măsură. Vrem să crească și publicul, nu doar perechile care se pregătesc de nuntă, ci și persoanele care doresc să organizeze botezuri de exemplu. Vrem să atragem cât mai multă lume, să vadă vizitatorii că și la noi este calitate, iar prețurile sunt pe măsură. Față de regiunile vecine, prețurile sunt mult mai mici, așa că merită să vină și din alte orașe să ne vadă oferta pentru că vor rămâne surprinși. De anul acesta este deschis pentru oricine dorește să vină”, ne-a spus Bedő Andor, unul dintre organizatorii evenimentului.

Aproximativ 80 de expozanți sunt așteptați la ediția care va avea loc în perioada 1-2 februarie, între orele 10:00-18:00, la Arena Sepsi de la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc. La fel ca în anii trecuți, de la expoziție nu vor lipsi firmele producătoare de invitaţii de nuntă şi albume, iar expozanţii vor pregăti pachete promoţionale pentru cei interesați, viitoarele mirese putând găsi toate elementele necesare pentru organizarea nunții perfecte.

În plus, doamnele și domnișoarele vor putea proba rochii de mireasă, vor putea testa machiaje și coafuri pentru ziua cea mare, iar cele mai îndrăznețe cupluri vor putea face o cununie-test, valabilă 24 de ore. 

„Până acum miresele nu puteau proba rochiile la această expoziție, dar am văzut că se practică în alte părți așa că încercăm și noi anul acesta. Este la fel de important să probeze machiajul, chiar dacă nu va fi la fel ca la nuntă, dar măcar să își facă o idee despre cum va arăta. Vom avea și alte surprize, de exemplu un Party Bus care îi va lua pe doritori din oraș. Este o cursă regulată către Arenă, iar cei care vor circula cu acest autobuz vor primi șampanie și informații suplimentare despre expozanți (…) Legat de cununia de 24 de ore, în urmă cu 10-12 ani, pe când încă eram studentă la Cluj, într-un 14 februarie de Ziua îndrăgostiților am făcut o cununie de 24 de ore. Atât de mult mi-a plăcut ideea, mi-a rămas întipărită în minte și am zis să încercăm și aici. Persoana care va oficia cununia rămâne încă o surpriză, dar cuplurile vor primi și un certificat și totul va fi organizat ca la carte”, ne-a precizat Zsuzsó Adi Zsigmond, una dintre organizatoare.

La eveniment vor fi prezenți organizatori de evenimente, firme care comercializează ținute de gală și rochii de mireasă, firme care asigură locații pentru desfășurarea evenimentelor,  sonorizare, efecte speciale de lumini, artă fotografică și videografică, saloane de înfrumusețare, coafori, bijutieri, cofetari sau firme care comercializează prăjituri și torturi pentru nuntă, iar organizatorii speră să poată găsi și câțiva furnizor de ținute pentru miri.

În incinta Arenei Sepsi, vizitatorii vor avea posibilitatea de a servi o masă caldă în regim restaurant, cafea, băuturi și alte bunătăți de la bufetul amenajat de Arena Corner și Wunderbar.

Taxa de intrare este de 10 lei/adult, în preț fiind incluse un pahar de șampanie, un bilet la tombolă și catalogul expoziției.

Expozanții vor avea la dispoziție standuri de 4 sau de 6 mp, iar pentru cabinele de probă nu le va fi percepută taxă. Înscrierile se vor putea face pe [email protected], iar informații suplimentare vor fi disponibile pe site-ul sepsiwedding.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Prima ediție Sepsi Wedding a fost organizată la Stadionul mic din cartierul Simeria, iar ultimele  două ediții s-au desfășurat la Saint George Palace Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentPrefectul de Harghita, demis după ce un urs a agonizat timp de 18 ore pe un drum din judeţ
Articolul următorDGASPC Covasna: „Situația mamelor și gravidelor minore din județ este destul de gravă”