Sala Polivalentă din municipiul Târgu Secuiesc găzduiește în data de 18 ianuarie cea de a 6-a ediție a Târgului de nunți.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este dedicat cuplurilor care doresc să se căsătorească, punând la dispoziția viitorilor miri toate cele necesare pentru organizarea unei nunți de vis.

„Expoziția de nuntă îi așteaptă pe cei interesați să îi treacă pragul. Viitorii miri vor putea să își organizeze nunta într-o manieră completă. Oferta de rochii de mireasă va prezenta piese din colecția celor mai renumite case de modă, ele fiind adaptate celor mai în vogă tendințe din 2020. În plus, viitorii miri vor găsi în cadrul expoziției o gamă vastă de oferte, de la limuzine, cofetării, decorațiuni, aranjamente florale, invitații de nuntă, mărturii, bijuterii, coafură, make-up, servicii foto/video, organizatori de nunți, DJ și formații, saloane de rochii de mireasă, accesorii și costume de mire”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Vizitatorii vor putea urmări și spectacole pe tot parcursul evenimetului și vor putea participa la workshop-uri, iar pe scena care va fi amenajată în incinta Sălii Polivalente din Târgu Secuiesc vor fi prezentate în mod constant ținute pentru miri, coafuri și make-up, prezentări de aranjamente florale, sau spectacole de muzică live și dans.

În plus, organizatorii anunță că în cadrul evenimentului vor fi organizate tombole cu numeroase premii.

Târgul de nunți va fi deschis între orele 10:00 – 19:00.

Foto: arhivă

Articolul precedentDrumarii au răspândit peste 200 de tone de material antiderapant în județul Covasna în ultimele ore
Articolul următorGer, ceață și polei în următoarele zile