Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani, scor 7-0 (2-0), într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii 1, anunță DIGISPORT.

Golurile covăsnenilor au fost marcate de Mario Rondon (min. 24, min 45+1), Ion Gheorghe (min. 66), Cătălin Golofca (min. 71), Anass Achhabar (min. 75) și Alexandru Tudorie (min. 83 și 90+1). Meciul a curs într-o singură direcția – poarta lui Eduard Pap. Covăsnenii au fost mai buni la toate capitolele, iar scorul final o arată cel mai clar.  

În prima repriză, Mario Rondon a ratat o lovitură de la 11 metri, apărată de Pap, în minutul 18, dar a marcat alte două goluri, după greșeli grave în defensiva moldovenilor.

Actul secund a debutat cu un cartonaș roșu pentru Shaquill Sno de la FC Botoșani, iar formația lui Mihai Teja a clacat definitiv.

Greșelile s-au înmulțit, iar Sepsi a profitat rând pe rând, prin Ion Gheorghe, Anass Achahbar și Alexandru Tudorie.

Ion Gheorghe a reușit să înscrie în minutul 66, după ce în prealabil ratase lovitura de la 11 metri, fiind ghicit de Eduard Pap. 

Este cea mai clară victorie pe care a obținut-o vreodată Sepsi într-o partidă din Liga 1.

În urma acestui rezultat, Sepsi a urcat până pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce FC Botoșani rămâne pe locul 12, cu 12 puncte.

Articolul precedentDragnea, mesaje compromițătoare cu prietena fostei iubite – Conversație incendiară în timp ce se afla cu președintele la masă
Articolul următorCompania care deține Facebook se prăbușește – Care e motivul căderii colosului online