Înainte de meciul din deplasare cu CFR Cluj,  antrenorul Sepsi OSK, Leo Grozavu spune că echipa pe care o pregătește își cunoaște adversara și speră ca elevii săi să dea totul pe teren și „să nu se culce pe o ureche”.

În conferința de presă dinaintea meciului, tehnicianul a declarat că Sepsi are nevoie de orice punct poate obține, și că partida nu va fi una ușoară, având în vedere că CFR Cluj este lider de clasament în Liga I.

„Întâlnim campioana en-titre, CFR nu cred că mai are nevoie de prezentare, nici pentru lumea din exteriorul echipei, nici pentru cea care se pregătește cu adevărat de joc. Știm că au o forță nemaipomenită, în special pe teren propriu. În acest campionat au primit un singur gol pe teren propriu, au marcat suficient de multe, în jur de vreo 25, ultimele jocuri au fost chiar fără gol primit. Știm cu toții ce ne așteaptă, dar ne-am pregătit în ideea asta (…) Nu vreau să ne culcăm pe o ureche, încă suntem în zona periculoasă a clasamentului, ne trebuie puncte, ne concentrăm pentru etapele rămase și, de ce nu, de la orice meci încercăm să scoatem maximum”, a declarat antrenorul covăsnenilor.

„N-am făcut mare lucru, am câștigat doar un meci”

Acesta spune că jucătorii săi și-au recăpătat moralul după victoria de sâmbătă cu Universitatea Craiova, și că la club „este mai multă liniște”, însă speră ca această liniște să nu se transforme în relaxare.

„Îl știm foarte bine pe Dan Petrescu, știm că pentru el primul meci este cel mai important, sunt absolut convins că acordă mare importanță jocului. În subconștient, fiecare om care face parte din club se gândește la calificarea în primăvara europeană, dar eu sunt absolut convins că (…) nu ne va aștepta o partidă ușoară. Automat, după ce câștigi un meci e clar că există mai multă liniște, dar aș vrea ca această liniște să nu se transforme în relaxare. Îmi doresc ca jucătorii să rămână conectați, concentrați, pentru că până la urmă n-am făcut mare lucru, am câștigat doar un meci. Victoria cu Craiova ne dă speranțe și încredere pentru viitor”, a mai spus antrenorul.

CFR Cluj – Sepsi OSK se joacă astăzi de la ora 18:00 pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Înaintea acestei partide, Sepsi se află pe locul 10 în clasamentul Ligii 1 cu 16 puncte, având 2 victorii și 5 înfrângeri în 18 meciuri jucate, în vreme ce echipa antrenată de Dan Petrescu este lider în Liga 1, cu 35, asta deși a câștigat doar două din ultimele cinci partide.

În grupele Europa League, CFR Cluj mai are nevoie de un punct în ultimul meci cu Celtic pentru a se califica în primăvara europeană.

Articolul precedentVrei să te întâlnești cu Moș Nicolae? Poezii, cântece și desene în schimbul cadourilor, la Sfântu Gheorghe
Articolul următorImpozitul pentru maşinile mici creşte de anul viitor cu aproximativ 1 leu pe lună