Şapte jucători de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au plecat de la echipă, printre ei Dylan Flores, Oumar Diakhite, şi Hillal Ben Moussa.

Jucătorii antrenaţi de Leo Grozavu au plecat vineri dimineaţă spre Antalya, într-un cantonament de 14 zile, iar alături de cei care „au scăpat”, au pornit la antrenamente şi alţi patru jucători, proaspăt aduşi la echipă: Istvan Fulop de la Academia Puskas, Ioan Andrei Dumiter întors de la Chindia Târgovişte, Daniel Celea de la CS Mioveni şi Kovacs Lorant de la Ujpest

Au fost câteva plecări, să nu se creadă că am avut ceva cu respectivii jucători, doar randamentul a contat. După o analiză făcută cu conducerea, am hotărât să ne despărţim de cei care nu au fost la raportul calitate-preţ foarte bine antamaţi. Cred că toţi au fost străini. Au rămas alţi străini în lot, dar cei care şi-au făcut treaba pentru echipă”, a spus antrenorul la plecarea spre Antalya.

Jucătorii Sepsi OSK s-au reunit luni, la Sfântu Gheorghe, pentru reluarea antrenamentelor. Timp de două săptămâni aceştia se vor antrena în localitatea Belek (Turcia), unde vor disputa şi patru meciuri amicale cu echipe din Azerbaidjan, Polonia, Bulgaria şi Rusia, respectiv cu Zira FK (16 ianuarie), Korona Kielce (18 ianuarie), PFC Beroe (21 ianuarie) şi FK Arsenal Tula (23 ianuarie).

Articolul precedentAlegeri anticipate, concomitent sau în apropierea alegerilor locale din luna mai
Articolul următorScutece, cârpe sau resturi din construcţii, găsite de angajaţii GospCom Sfântu Gheorghe în sistemul de canalizare