Antrenorul Sepsi OSK, László Csaba a declarat duminică, după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, că îi pare rău pentru jucătorii pe care îi antrenează pentru că au dat totul pe teren, au demonstrat că au spirit de echipă și nu meritau să piardă meciul.

El a atacat arbitrajul spunând că „s-a fluierat foarte mult” și că arbitrul „a dat faulturi degeaba”.

„Nu e ușor să vorbești după ce pierzi un meci ca ăsta acasă, pentru că cred că echipa a făcut totul ca să câștigăm, să avem măcar o egalitate. Cred că putem spune că norocul nu a fost cu noi. A fost un joc în care atât suporterii cât și jucătorii au simțit cine va marca primul gol și cine va câștiga meciul. Golul a venit pe neașteptate pentru că la faza asta și în minutul ăla noi eram cei care mergeam înainte și voiam să marcăm. A fost o minge degajată foarte lung și acolo am pierdut, Mediaș a marcat golul. Trebuie să spun că echipa a făcut totul (…) Astăzi arbitrul a fluierat foarte mult, dar știm că este stilul lui… îi place să fluiere foarte mult. A dat foarte multe faulturi degeaba. Noi am jucat agresiv și cred că trebuie să fie agresivitate pe teren. Dacă joci fotbal poți să mergi până la o limită în care să nu îl accidentezi pe adversar iar noi nu am făcut asta, a mers totul așa cum trebuie. Băieții au lucrat bine, nu sunt supărat pe ei, dar trebuie să ne gândim puțin de ce sunt atât de multe greșeli în arbitraj”, a spus László Csaba după meciul de duminică.

Sepsi a pierdut meciul de duminică seara din etapa a 16-a a Ligii 1 de fotbal, scor final 0-1, după ce mijlocașul Darius Olaru (Gaz Metan) a băgat în poartă, în minutul 83, mingea trimisă de atacantul Ely Fernandes și respinsă de portarul lui Sepsi.

După această înfrângere, echipa antrenată de László Csaba se află pe locul 11, cu 16 puncte.

Articolul precedentALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rezultate exit poll IRES. Cine intra in turul 2
Articolul următorCum au votat covăsnenii la Alegerile prezidenţiale