În luna ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Cinema Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe îşi aşteaptă publicul cu filme tematice.

15 ianuarie este Ziua Culturii Naţionale, prin urmare în perioada 11-17 ianuarie se va pune accent pe creațiile industriei autohtone de film, în program fiind incluse şi filme românești nedifuzate încă la Cinema Arta by Cityplex.

“În săptămâna filmelor românești vineri, pe data de 11 ianuarie, de la ora 19:00 se va putea viziona comedia Pup-o, mă! în regia Cameliei Popa. Apoi, duminică de la ora 19:00 vă aşteptăm la pelicula lui Florin Șerban, intitulată Dragoste 1: Câine, urmată de la 21:00 de filmul intitulat Un om la locul lui. În cadrul săptămânii filmului românesc, marţi, 15 ianuarie, de la ora 15:45 se va difuza filmul în regia Monica Lăzurean-Gorgan, Dacii Liberi. De la ora 17:00 publicul va avea ocazia să vadă filmul Moromeții 2, iar apoi joi, de la ora 19:00, va fi rulat din nou filmul Pup-o, mă!”, transmit reprezentanții Cinema Arta.

Programul săptămânii filmelor românești poate fi consultat pe site-ul arta.cityplex.ro, sau pe pagina de Facebook Cinema Arta.

 

Articolul precedentIncendiu în subsolul unui bloc din Covasna. 11 persoane au fost evacuate
Articolul următorCirculaţie restricţionată pe DN11 în Pasul Oituz din cauza ninsorii