Începând cu anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești își deschide porțile pentru a primi tinere care vor dărâma bariere și prejudecăți, acele tinere care știu că nu există diferențe între bărbați și femei, atunci când țelul suprem este acela de a salva vieți!

Putere, curaj, devotament și profesionalism rămân cuvintele ce caracterizează femeile care reușesc să se impună într-o lume a bărbaților. Poți fi ceea ce căutăm, iar noi te vom învăța tot ce știm, astfel încât la finalul intervenției, misiunea să se termine așa cum a început, în echipaj complet. Vom parcurge un drum al pregătirii intense, în urma căruia tu, femeie, vei purta cu mândrie uniforma de pompier operativ”, transmit reprezentanţii ISU Covasna.

Cum se aplică?

Cererile la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratelor, până la data de 15 noiembrie 2019.

Pentru a fi eligibili, concurenţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani și 27 de ani; să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat; să fie apți medical, fizic și psihologic şi să nu aibă antecedente penale.

Pentru admiterea în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt scoase la concurs 300 de locuri, iar studiile se vor desfăşura în perioada februarie – decembrie 2020.

Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt organizate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 conform graficelor stabilite de către şcoală.

Detalii suplimentare pot fi aflate accesând site-ul link-ul: http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm?fbclid=IwAR3i2wi8ZcWzdwdxdTMp51kGd1rFUlHD-b1px-GVGx22ZKYpgQiMQAoIHFE

Articolul precedentCod galben de instabilitate atmosferică în 17 județe, printre care și Covasna
Articolul următor33 de candidaţi nu s-au mai prezentat la ultima probă scrisă de la BAC – sesiunea de toamnă