De la începutul lunii februarie, polițiștii covăsneni au desfășurat peste 50 de acțiuni pe raza întregului județ și au intervenit la 132 de evenimente, dintre acestea mai bine de 60 fiind sesizări venite prin intermediul numărului unic de urgență 112.

În urma activităților desfășurate în această perioadă, oamenii legii au constatat 410 abateri de natură contravențională, pentru care au aplicat sancțiuni în valoare de peste 165.000 de lei, iar prezența activă în teren a polițiștilor a condus la depistarea a 13 persoane, în flagrant, în timpul săvârșirii unor infracțiuni.

Totodată, acțiunile polițiștilor au vizat și reducerea riscului rutier pe drumurile publice, astfel că pentru diverse abateri constatate la regimul circulației au fost reținute 21 de permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare. Trebuie menționat că de la începutul lunii februarie, pe raza județului Covasna nu au fost înregistrate evenimente rutiere cu urmări grave (nu au fost persoane decedate sau răniți grav).

 

Articolul precedentNoi înscrieri pentru cursul de gestionare a deșeurilor
Articolul următorAmbasadorul Republicii Kazakhstan, în vizită oficială la Sfântu Gheorghe