Potrivit unei postări pe pagina de facebook a Primăriei Întorsura Buzăului, zilele acestea a avut loc în orașul din Covasna o întâlnire oficială informativă privind înființarea programului Gastro Local, deja implementat la Vama Buzăului, în județul Brașov.
 
În cadrul acestei întâlniri au participat autoritățile specifice autorizării și derulării activității gastronomice: dl. Dorin Enache și dl. Dan Șerban de la DSVSA Brașov, reprezentanții DSVSA Covasna și persoane de decizie din cadrul autorităților locale: primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Chirilas, primarul comunei Sita Buzăului, Stoica Nicolae și primarul comunei, Valea Mare, Marin Bogdan.
 
Primarul orașului Întorsura Buzăului își dorește să introducă programul Gastro Local în zonă, pentru a promova gastronomia şi produsele tradiţionale şi a sprijini dezvoltarea turismului. „Gastro Local este un concept la nivel naţional, care a fost implementat cu succes la Vama Buzăului, iar acum am vrea să îl extindem şi în zona noastră. Baza materială o avem, localnicii au case mândre, gospodării frumoase, produse de calitate, bio, naturale, deci avem ce oferi celor care vin aici”, a declarat primarul Raul Urdă.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentCe puteți găsi la primul mall din Sfântu Gheorghe, care se deschide pe 18 martie
Articolul următorValeriu Gheorghiță, la Realitatea PLUS: ”La AstraZeneca sunt de 4-5 ori mai multe reacții adverse comparativ cu celelate tipuri de vaccin”