5 scene în aer liber și peste 250 de artiști care vor anima atmosfera timp de 5 zile la cea de-a 8-a ediție a Festivalului Waha.

Evenimentul, care în acest an va avea loc în perioada 11-15 iulie, în localitatea covăsneană Bățanii Mari, adună anual mii de participanți, fiind unul dintre puținele evenimente care le creează participanților contextul perfect pentru a se deconecta de la stres, gadgeturi și aglomerația urbană, și de a regăsi plăcerea întoarcerii în mijlocul naturii.

„Avem cinci scene care au o zonă muzicală de la downtempo și ambient până la tehno și trans. Avem o zonă unde familiile pot să își petreacă ziua, sunt traineri și oameni specializați în educația copiilor, care se ocupă cu părinții pentru ca aceștia să-și distreze copiii și să aibă o aventură frumoasă acolo la Waha. Pe de altă parte, avem și zona de luminiș care e o zonă de activități pentru dezvoltarea personală, unde se întâmplă tot felul de workshop-uri și activități precum yoga, meditație, masaj sau terapii. Un aspect important este legătura cu natura. Noi încercăm să ajutăm oamenii să înțeleagă impactul fiecăruia asupra mediului și îi încurajăm să recicleze și să lase locul mai curat decât l-au găsit”, au transmis organizatorii.

Potrivit acestora, festivalul a fost lansat în 2012, iar evenimentul a fost creat cu scopul de a le oferi participanților un „spațiu perfect în mijlocul naturii”, unde aceștia să se poată exprima cu încredere, să se poată deschide și descoperi unii în ceilalți.

Biletele și abonamentele pentru ediția din acest an sunt dispionibile online, pe: https://tickets.wahafestival.ro/.

Ediția precedentă a Festivalului Waha a adunat laolaltă aproximativ 6.000 de participanți din țară și din străinătate.

Articolul precedentAccident rutier la Turia, în județul Covasna. Șoferul era băut și avea permisul suspendat
Articolul următorOAMGMAMR Covasna modifică programul cu publicul pe perioada verii