Doi bătrâni, un bărbat în vârstă de 80 de ani şi o femeie în vârstă de 75 de ani, au ajuns la spital luni dimineaţă, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Sfântu Gheorghe.

Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10:30, pe str. Banki Donat din municipiu, iar cei doi pietoni se angajaseră regulamentar în traversarea străzii.

„A fost un eveniment rutier pe Banki Donat, avem un apel pe 112 în jurul orei 10:30, vorbim despre două victime care au fost acroşate de un autoturism. Au suferit răni uşoare dar au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Mădălina Ghirdă.

Aceasta a mai precizat că şoferul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase alcool.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

Vineri seara, un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost accidentat grav pe o trecere pentru pietoni de pe str. Lunca Oltului din municipiu, iar în urma traumatismelor suferite a decedat la scurt timp la spital.

Articolul precedentPropunere: Limită de 40 km/h pe două tronsoane ale centurii Brașovului pentru mai multă linişte
Articolul următorPrimarul din Sfântu Gheorghe după amenda pentru steagurile maghiare: „Dacă cineva crede că prin decizii administrative poate fi limitată dragostea noastră faţă de simbolurile noastre naţionale se înşeală”