Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Ai putea întâmpina unele probleme de comunicare în relația ta în această săptămână. Evită să fii indus/ă în eroare de alții și vorbește cu partenerul/a tău/ta într-un mod sincer și rezonabil.

Poate exista o neînșelegere în căsnicie. Evită să folosești limbaj agresiv și depune eforturi pentru a-i oferi soțului/soției spațiu. Acesta este momentul să îți păstrezi calmul atunci când vine vorba de familie. Un dezacord minor poate provoca tensiune.

Dacă ești singur/ă, vei primi propuneri neașteptate de la un prieten vechi.

Bani

Cel mai probabil, în această săptămână, vei face o investiție. Mișcările planetare din aceste zile indică faptul că ar trebui să consulți un expert înainte de a-ți pune banii la bătaie.

Este posibil să existe unele câștiguri financiare pe care le poți primi de la membrii familiei tale. Săptămâna aceasta s-ar putea să cheltuiești bani pe petreceri și ieșiri. De asemenea, s-ar putea să vizitezi o locație străină ca turist.

Vei avea oportunitatea de a câștiga bani din afacerea ta și e posibil să primești profitul în avans.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Săptămâna aceasta ar putea exista o scurtă întâlnire informală cu socrii. Astrele te sfătuiesc să te retragi de la orice dezbatere cu aceștia, deoarece v-ar putea afecta relația din cauza diferențelor de opinie.

Pot exista noi întorsături în viața amoroasă și călătorii care ar stimula viața de familie.

De asemenea, nu este exclus ceva stres din cauza unei neconcordanțe cu un membru al familiei. Ar trebui să fii atent/ă în timp ce vorbești și să fii amabil/ă și politicos cu familia și partenerii de viață, deoarece acest lucru poate influența relațiile tale conjugale.

Bani

Bugetul tău poate fi mai mic în această săptămână. Ar trebui să ai un plan în prealabil cu privire la cheltuieli, deoarece ar putea apărea unele neprevăzute.

Mișcările planetare din aceste zile ar putea duce la conflicte cu membrii familiei și acest lucru poate duce la pierderi financiare sau pierderi legate de proprietăți. Nu este exclusă o criză financiară.

Cheltuieli neașteptate legate de sănătate ar putea fi suportate în această săptămână. 

Citește continuarea pe eva.ro

Articolul precedentContractul privatizării PETROM: dovada trădării naționale, ascunsă 20 de ani – Dezvăluiri din JAFUL secolului
Articolul următorCALENDAR olimpiade 2023: lista, etapele și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în acest an