Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 9 septembrie 2022. 

BERBEC – Astăzi s-ar putea să primești o recompensă pentru o muncă bine făcută, poate chiar un câștig financiar. 

TAUR – Ziua este foarte favorabilă afacerilor și dezvoltării în domeniul profesional. Caută noi oportunități și nu te mulțumi doar cu ceea ce ai realizat deja. 

GEMENI – Este posibil ca relația cu persoana iubită să devină tensionată. Orice s-ar întâmpla, încercați să vă comportați ca niște diplomați, pentru că ”furtuna” va trece repede. 

RAC – Vei avea parte de o mulțime de beneficii azi și tot ce trebuie să faci este să profiți de oportunitățile care ți se oferă.

LEU –  Nu vă faceți planuri stricte azi. Astfel nu veți fi atât de dezamăgiți dacă nu se împlinesc. 

FECIOARA – Dacă cineva te enervează, va fi dificil să lupți împotriva furiei, dar cel puțin amintește-ți că oamenii sunt diferiți și fac lucrurile diferit.

BALANȚĂ – Toate eforturile depuse până acum la locul de muncă, dau roade. A venit momentul să luați o pauză de la serviciu și să vă planificați o vacanță. 

SCORPION – Încercați să priviți lucrurile mai filozofic și, dacă este necesar, apelați la simțul umorului pentru ajutor.

SĂGETĂTOR – Scapă de trăirile negative și de persoanele care nu îți dau voie să te exprimi așa cum simți. Încearcă să pui în ordine toate lucrurile din jurul tău.

CAPRICORN – Ai planuri mari în ceea ce privește suplimentarea veniturilor, iar ziua de astăzi îți scoate în cale oportunități fantastice.

VĂRSĂTOR – Astăzi va trebui să te concentrezi pe niște treburi neterminate. Abia după ce le vei finaliza vei putea merge mai departe. 

PEȘTI – Este greu să realizezi un echilibru între ceea ce dai și ceea ce primești, dar în zilele următoare va fi în avantajul tău dacă măcar încerci puțin să stabilești un astfel de echilibru.

Articolul precedentSărbătoare 9 septembrie – Cruce cu negru în calendarul creștin ortodox din România
Articolul următor13 echipe înscrise la concursul „Kürtőskalács-ul Anului în Ţinutul Secuiesc”. Program complet 9-11 septembrie