Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 8 septembrie 2022. 

BERBEC – Vei avea șanse să obții ceea ce îți dorești, așa că de acum înainte, fii optimist și ai mai multă încredere în tine.

TAUR – Astăzi, probabil, vei simți nevoia de mai mult timp pentru tine. Vei dori să te răsfeți cu o activitate preferată sau pur și simplu să te gândești în liniște la unele lucruri. 

GEMENI – Va fi o zi magnifică pentru cei care lucrează în domenii legate de comunicare și relații. Dacă ești calm/ă și optimist/ă, vei obține rezultatele dorite.

RAC – Relațiile în dragoste vor fi deosebit de pasionale, chiar de foc – atât sub aspect pozitiv, cât și negativ. Rămâneți calm în orice situație.

LEU – Poate vor apărea niște evenimente neprevăzute pe care va trebui să le rezolvați astăzi. Încearcă să nu fiți impulsivi și să acționați cumpătat.

FECIOARA – Experiențele tale te vor îndemna să reevaluezi relația cu un prieten. Este posibil ca reflecțiile tale să fi fost cauzate de o oarecare dezamăgire.

BALANȚĂ – Încearcă să lucrezi mai mult în echipă decât pe cont propriu. Dacă cauți sprijin și îi ajuți la rândul tău pe alții, vei obține rezultate mai bune.

SCORPION – Chiar dacă vei primi venituri suplimentare la care nu sperai, nu trebuie să mergi în magazine și să risipești tot ce ai. A venit momentul să încerci să faci și câteva economii.

SĂGETĂTOR – Astăzi vei dori să-ți activezi viața socială și vei căuta compania prietenilor. Sunteți plini de energie și aduceți zâmbetul pe buzele tuturor.

CAPRICORN – Aveți nevoie de puțin timp pentru a vă reîncărca bateriile. Asumați-vă cât mai puține sarcini și angajamente. 

VĂRSĂTOR – Lucrurile nu vor decurge conform planului astăzi. Partea bună este că vei putea conta pe sprijinul prietenilor apropiați.

PEȘTI – Încearcă să nu te enervezi din cauza lucrurilor mărunte, să nu te bagi în certuri inutile și să nu faci nimic care te-ar putea afecta sau răni.

Articolul precedentSfânta Maria Mică. Ce nu ai voie să faci ASTĂZI sub nicio formă
Articolul următorLegile Puterii | Planul „Ursula” pentru iarna lui Putin: marea RAȚIONALIZARE. România ia poziția drepți!