Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 22 septembrie 2022. 

BERBEC – Astăzi vei lăsa ceva în trecut sau vei decide să faci asta. Vei depăși mai ușor provocările zilei dacă îți spui că nu poți schimba oamenii din jurul tău și va trebui să-i accepți așa cum sunt.

TAUR – Dacă ai fost împovărat de griji financiare în ultimele zile, astăzi încearcă să privești situația dintr-o perspectivă mai largă. Dacă există o activitate care te fascinează și te inspiră, acum este momentul să te dedici ei și să obții rezultate bune.

GEMENI – Va fi o zi plină, cu ceva mai multe provocări, pentru că este posibil să te trezești într-o situație conflictuală. S-ar putea să fii mai nervos decât de obicei sau să te enervezi pentru ceva nesemnificativ.

RAC – Este o zi favorabilă să începi să acționezi asupra unor noi proiecte sau să realizezi o schimbare majoră care se pregătește de mult, dar nu ai făcut încă primul pas. 

LEU – Astăzi, abilitatea ta de a te pune în pielea altora te poate ajuta să rezolvi orice problemă în comunicare și să restabiliți armonia acolo unde a fost tulburată. 

FECIOARA – Cuvântul cheie de astăzi este „moderație”. Este în regulă să pleci într-o aventură, chiar dacă încerci ceva extrem, dar amintește-ți să stabilești limite și să nu-ți pierzi mintea. 

BALANȚĂ – Ideile tale sunt bune, dar dacă rămân doar în gândurile tale, nu vor fi de nici un folos – nici ție, nici altora. 

SCORPION – În general, comunicarea – atât personală, cât și de afaceri – poate fi dificilă în această perioadă, dar dacă tot vrei să ai o conversație mai importantă, fă-o cu prudență.

SĂGETĂTOR – Deşi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primeşti garanţii certe că eşti pe drumul cel bun şi trebuie să mai ai răbdare.

CAPRICORN – Există riscul ca cineva să încerce să te manipuleze și să te facă să accepți o situație nefavorabilă pentru tine.

VĂRSĂTOR – Ziua de azi, îți oferă șansa de a te exprima și de a realiza unele dintre ambițiile tale, care fără îndoială te vor împinge înainte. 

PEȘTI  – Nu lăsa dispozițiile tale, alte persoane sau problemele casnice să-ți afecteze relația. Asumă-ți responsabilitatea.

Articolul precedentNicolae Ciucă, prima reacție după amenințările lui Vladimir Putin din cauza războiului din Ucraina
Articolul următorKelemen Hunor: „Majorările salariale vizează funcţionarii din primării, nu parlamentarii”