Marius Budăi – ministrul Muncii a anunțat că săptămâna viitoare va fi prezentat un nou pachet social pentru românii cu venituri mici.

Întrebat dacă noul pachet social pentu românii cu venituri reduse va fi prezentat săptămâna viitoare, Marius Budăi a confirmat, dar a explicat că mai este nevoie de ultime discuții cu Finanțele.

“Certitudinea este că noi suntem pe final cu acest pachet. Chiar astăzi de dimineaţă am avut şi voi avea în continuare ultimele discuţii cu domnul ministru al Finanţelor, după care vom discuta cu liderii partidului să prezentăm ceea ce noi am terminat practic aseară de lucrat. Suntem pe construcţia finală. Vom anunţa în termenul cel scurt ceea ce se întâmplă”, a anunțat Marius Budăi, duminică ,la un post TV, adăugând că nu va fi numai un pachet social, ci „va fi unul socio-economic”, pentru acoperirea prețurilor din energie. 

“În acest pachet avem măsuri sociale şi economice. În primul şi în primul rând grija noastră a fost îndreptată către preţurile din energie, astfel încât populaţia pentru iarna 2022, iarna 2023 să nu mai aibă preţuri modificate. Deci vorbesc de populaţie, de consumatorii casnici. Specialiştii noştri au lucrat pe o astfel de schemă, au prezentat o parte în coaliţie, vom avea discuţiile finale. Asta a fost o grijă, să ne asigurăm că traversăm cu bine această iarnă”, a mai spus ministrul Muncii. 

 
 
Articolul precedentLiviu Dragnea dă cărțile pe față. Ce se întâmplat între el și Codrin Ștefănescu
Articolul următorMiron Mitrea: „PSD nu va renunța la soluția alegerilor anticipate, deși este la guvernare”