George Simion va spune astăzi DA în fața ofițerului de stare civilă. Liderul AUR și Ilinca Munteanu au deja totul pregătit pentru marele eveniment care va fi practic o nuntă-festival. Au fost anunțate plimbări cu balonul cu aer cald, momente de echitație pentru copii și cântăreți de seamă. 

George Simion și aleasa lui se vor căsători civil la ora 16, la primăria din Măciuca. În restul zilei se vor ocupa ca locația să fie amenajată așa cum și-au dorit, iar mâncarea să fie pregătită pentru ziua căsătoriei religioase. Liderul Aur a mers personal la producători pentru a lua toate cele necesare. Invitaţii vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, dar și mititei. Berea şi vinul vor fi oferite la pahar în aceeaşi zonă unde se serveşte şi mâncarea.

Pe lângă obiceiurile de nuntă, invitații lui Simion se vor putea bucura de atracții mai puțin obișnuite pentru o nuntă. Cum ar fi un teatru de păpuși pentru copii, ateliere de creație, dar și alte activități similare.

„Vom avea ateliere de calarit, avem o herghelie de 10 cai si instructor care pot plimba copiii. O sa avem si un balon si aer cald pentru cei care nu vor sa mearga pana in Cappadocia sa vada lumea de sus”, a afirmat George Simion, într-o postare pe Facebook.

Scena pe care vor urca artiștii este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea. Și-au anunțat prezența Carmen Șerban, Theo Rose sau Raluca Diaconu.

Mâine, George Simion și Ilinca Munteanu se vor cununa religios. Special pentru eveniment a primit derogare pentru construirea unei bisericuțe din lemn, chiar lângă locația de nuntă. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentEugen Teodorovici: „România e în colaps. La 60% datorie publică din PIB oprești tot!”
Articolul următorLEGILE PUTERII | România este o țară bolnavă, la propriu! Sistemul de Sănătate este în ruine