George Simion a vorbit despre legătura pe care o are AUR cu Ică Voinea, consilierul patronului Romaqua Group, în exclusivitate, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

„Ce legătură aveți cu Ică Voinea, îl cunoașteți?, l-a întrebat Anca Alexandrescu pe George Simion, marți seară, la Culisele statului paralel.

Ică Voinea este „principalul consilier de la Romaqua Group”, care se află în spatele partidului AUR, legăturile din acest grup fiind dezvăluite la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, în ziua nunții liderului AUR.

Invitația lui George Simion la o întâlnire cu Mike Pompeo, retrasă „sub anumite presiuni”- DOCUMENT

„Dl Ică Voinea, care stătea lângă Dăncilă, care au influențat-o să se rupă de Dragnea și să câștige, cică , la alegerile prezidențiale. Același care a facut lobby puternic la guvern sa treaca legea apelor minerale. (…) Ică Voinea este consilierul lui Octavian Crețu, patronul Romaqua Group. Sfătuitorul de taina al Vioricai Dancila, care a incurajat-o sa candideze la prezidențiale si sa se desprinda de Dragnea. (…) O gestiona de aproape pe Dancila, eram aproape si stiam. Sunt fostii ministri din guvernul Dăncilă, dl Bădălău poate confirma, ca a facut presiuni uriase Dăncila sa aprobe legea apelor minerale”, a declarat Anca Alexandrescu la Culisele statului paralel.

George Simion, acuzații grave la adresa Guvernului și a PNL după anularea vizitei AUR în SUA – Dezvăluiri la Culisele statului paralel

George Simion a explicat, în exclusivitate, cum l-a cunoscut pe Ică Voinea și dacă acesta s-a imălicat în partidul AUR.

„Nicio legătură (nu are legătură cu Ică Voinea – n.red.). L-am cunoscut o singură dată. Senseiul meu – Florentin Marinescu, la una din sedintele de antrenament, l-am intrebat daca nu stie persoane experimentate in politica si care ne pot ajuta.

Si a zis: Dintre puținii pe care-i știu de pe vremea fostului regim este dl Ică Voinea. De pe vremea lui Ceaușescu.

Ne-am intalnit cu dl Ică Voinea la un hotel din Calea Victoriei, ne-a spus care sunt legăturile dumnealui cu oamenii care ar putea organiza structuri politice. Și că el nu mai are, că și-a dat toată nergia pe care a avut-o… A făcut Partidul Conservator al dlui Voiculescu… (…)  Stiu ca a fost si la dna Dăncilă, dar nu mă interesa. (…)

A zis că mai are legături încă cu oameni din guvernul chinez”, a relatat George Simion.

Întrebat dacă Ică Voinea are vreo legătură cu strategia AUR, George Simion a declarat că „Nu. Am avut o singură întâlnire” și a negat că i-ar fi făcut vreo recomandare cu cine să lucreze.

 

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAnca Alexandrescu: „Domnule Grindeanu, DNA să vă cerceteze, că de 12 luni nu ați făcut nimic cu Blue Air” – Mafia din jurul lui Thuma de la Ilfov