Jandarmii covăsneni continuă tradiția începută în urmă cu aproape 7 ani, de a transmite în  preajma sărbătorilor de iarnă bucuria Crăciunului prin colinde.

Miercuri, un grup de 10 colindători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) „Gheorghe Doja” Covasna „și-au schimbat sediul” pentru scurt timp și și-au colindat colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna.

„Primii colindători au ajuns la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna să ne transmită bucuria sărbătorilor de iarnă. În acest an, jandarmii covăsneni ne-au trecut pragul din nou şi ne-au făcut să simţim sărbătorile mai aproape, cu o suită de colinde. Vă mulţumim pentru vizită, colindători în uniformă – Inspectoratul de Jandarmi Judetean Covasna! Vă dorim sărbători liniştite!”, au transmis reprezentanții ISU Covasna.

Grupul de colindători al Jandarmeriei Covasna a fost înființat în 2012, la inițiativa Col. Iulius Cenean, comandantul de la vremea respectivă.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, aceștia colindă diverse instituții și entități din județ cărora le transmit bucuria Crăciunului

FOTO. ISU Covasna

ImagineImagineImagine

Articolul precedentCampanie umanitară înaintea meciului Sepsi OSK – Chindia Târgovişte
Articolul următor23 de morți în accidentele rutiere din județul Covasna în acest an