Experienţa de peste 25 de ani în domeniu îi recomandă să fie cei mai buni! Flowers Market Holland vă oferă cele mai spectaculoase flori, varietăţi diverse de trandafiri, plante, specialităţi şi multe altele. 

Flowers Market Holland, cel mai mare importator și distribuitor în industria de floristică, plante și accesorii florale, se remarcă prin excelență atât la nivel de calitate, cât și de fiscalitate, fiind primul Cash&Carry în această branșă. 

Cu o prezență de 6 de ani în domeniu și o experiență de peste 25 de ani, Flowers Market Holland a devenit un etalon al calității în industria floristică. 

Beneficiind de know-how-ul și sprijinul celor mai mari producători de pe piață, de cea mai mare varietate de plante din Europa și produse atent selecționate din oferta celor peste 2.000 de producători de top, Flowers Market Holland oferă sortimente exclusiviste, noutăți și flori de o calitate excepțională.

Achizițiile se fac direct, având propriul broker care cumpără pentru propria firmă și este 100% dedicat. Însă cel mai mare atu al firmei este ca nu realizează cuplaje la transporturi, iar produsele nu sufera șocuri termice.

În plus, Flowers Market Holland oferă posibilitatea depozitării florilor până la ridicarea acestora de către client. 
 
Într-un spațiu de 2.500 mp, amenajat la standarde europene, găsiți tot timpul varietăți de trandafiri, plante, specialități și multe altele. Flowers Market Holland oferă clienților o parcare modernă și încăpătoare, precum și un lounge pentru așteptare și recepție.

Articolul precedentBilanț coronavirus: 2.752 de cazuri noi și 87 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorVânt puternic în mai multe județe din țară