Haine, jucării, pachete cu alimente şi produse de igienă, toate au ajuns în weekend la familiile nevoiașe din Întorsura Buzăului.

10 saci plini cu jucării, haine și ajutoare au ajuns vineri la copiii de la Grădinița Floroaia Mică, iar voluntarii Crucea Roșie Covasna au vizitat și o familie cu mulți copii din Întorsura Buzăului, care, în urma unei campanii inițiată de o companie producătoare de sisteme de securitate auto, a primit donații constând în haine, alimente de bază și produse pentru igienă și curățenie în valoare de peste 2.000 de lei.

Am împărțit 10 saci, 2.065 de jucării, haine și ajutoare. Pozele oglindesc o mică parte din acțiunile noastre. În multe cazuri nu postăm poze fără înțelegere anterioară, fără acord. (…) La inițiativa angajaților firmei Autoliv, în cursul lunii decembrie 2018 s-a organizat un atelier artizanal pentru realizarea unor ornamente, iar prin valorificarea acestora, a fost donată către Crucea Roșie Covasna suma de 2.394 RON, cu scopul de a ajuta o familie nevoiașă cu mulți copii din județ. În data de 22 februarie am vizitat familia Lazăr din orașul Întorsura Buzăului, și am predat încălțăminte pentru toată familia, prosoape, articole de bucătărie, alimente, detergent și produse de igienă în valoare de 2.394 RON. Le mulțumim tuturor celor implicați pentru energia și efortul depus”, au transmis reprezentanții Crucea Roșie Covasna.

Foto: Crucea Roşie Covasna

Articolul precedentBătrân lovit pe trecerea pentru pietoni la Sfântu Gheorghe
Articolul următorParchetul de pe lângă Tribunalul Covasna îşi suspendă activitatea