Sepsi OSK şi Viitorul Constanţa se întâlnesc vineri seară la Sfântu Gheorghe în etapa a 25-a din sezonul regulat al Ligii 1.

Sepsi vine după o victorie importantă la Mediaş în etapa trecută, care i-a păstrat în calculele pentru calificarea în playoff, în timp ce formaţia lui Gheorghe Hagi trece printr-o perioadă foarte slabă, cu doar un punct în ultimele 6 partide de campionat şi niciun gol marcat în această perioadă.

Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat joi, în conferinţa de presă dinaintea meciului, că în ultimele etape vor întâlni, probabil, unii dintre cei mai buni adversari, Viitorul şi CFR Cluj, însă „putem să câştigăm împotriva oricărui adversar, am demonstrat acest lucru”.

„Au mai rămas două etape. Întâlnim, probabil, unii dintre cei mai buni adversari. Mă refer la Viitorul şi CFR Cluj. Dar foarte important este jocul de vineri contra celor de la Viitorul. Chiar dacă am reuşit în tur să câştigăm 3-2 contra lor, Viitorul este una dintre cele mai bune echipe, cu jucători foarte valoroşi, chiar dacă mulţi dintre ei sunt tineri. Aşa cum am mai spus, Gică Hagi merită felicitări pentru tot ce a realizat cu această echipă şi cu proiectul lui. Dar vineri seară sper eu să arătăm foarte bine şi să câştigăm cele 3 puncte. Ar fi un pas mare, un pas foarte important pentru noi, şi cred că ne-am consolida poziţia din acest moment”, spune Neagoe.

„Ne putem califica şi cu două înfrângeri”

Antrenorul a mai spus că Sepsi se poate califica în playoff şi cu cele 36 de puncte din acest moment, însă va depinde de celelalte rezultate.

„Este un joc foarte important şi îl tratăm ca atare. Şi cu 36 de puncte, câte avem în acest moment, putem să ne calificăm în playoff, dar în funcţie de celelalte rezultate. Sincer, mă gânesc doar la ce va fi mâine, pentru că este un joc în faţa suporterilor noştri, sunt convins că stadionul va fi plin, suporterii vor fi alături de noi pentru că au văzut că această echipă merită să fie în playoff. Şi noi facem tot ce depinde de noi, fiecare în parte, să reuşim acest lucru”, a punctat tehnicianul, care a continuat:

„Viitorul nu a marcat de şase meciuri, asta e mai puţin important pentru noi. Eu cred că Viitorul este o echipă, aşa cum v-am mai spus, cu un joc foarte bun, şi dacă nu eşti atent poate să-ţi înscrie 2-3 goluri fără nicio problemă. Eu sper să nu reuşească mâine, asta şi datorită evoluţiei noastre. Suntem al cincilea atac din campionat în acest moment şi sunt convins că şi mâine vom reuşi să marcăm”.

„Noi trebuie să fim conştienţi de valoarea noastră, putem să câştigăm împotriva oricărui adversar, am demonstrat acest lucru şi sunt convins că mâine vom putea face acelaşi lucru”, a încheiat Eugen Neagoe.

Articolul precedentModernizarea Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, pe lista de investiţii a Consiliului Judeţean
Articolul următorLiderii din Secuime au semnat o declaraţie de colaboare cu Provincia Autonomă Tirolul de Sud