Autobuzele companiei de transport public Multi-Trans din Sfântu Gheorghe au fost dotate recent cu monitoare LED performante, ultrarezistente, pentru informarea călătorilor şi afişarea unor spoturi publicitare, anunță We Radio.

În total, 13 astfel de sisteme de informare au fost instalate în autobuzele operate de Multi-Trans. Pe lângă eventuale mesaje privind blocaje în trafic, traseu sau alte informaţii importante privind circulaţia mijloacelor de transport în comun, pe aceste ecrane rulează periodic şi reclame, având în vedere că acestea au fost instalate pe cheltuiala unei firme private.

O societate din Braşov ne-a contactat şi au montat gratuit aceste monitoare în autobuze, pentru informarea publicului călător, iar ei o să folosească o parte din timpul alocat, atunci când este în mişcare autobuzul, pentru reclamele proprii, sau pentru cele vândute către alţi agenţi. Funcţionează ca un monitor mai performant pentru calculator, sau ca un televizor, dar sunt mai profesionale, rezistă la frig şi căldură, adică în condiţii extreme”, a explicat directorul Multi-Trans, Titesz Zoltán, pentru We Radio.

Potrivit acestuia, cele 13 monitoare au fost montate în cursul lunii decembrie şi sunt similare celor instalate în autobuzele care circulă în municipiul Braşov.

Articolul precedentAmenzi de peste 4,5 milioane de lei date de angajații MAI, în weekend
Articolul următorDosarul COLECTIV, amânat 3 luni – Sentința definitivă va fi dată pe 3 martie