Circulaţia rutieră pe DN 11C (între km 22 + 875 și km 23+030), judeţul Covasna, se închide începând de marți, 23 iulie, și până la finalul lunii august, pentru toate categoriile de autovehicule, în vederea executării lucrărilor de reparaţii în cadrul proiectului „Lucrări pentru aducerea drumurilor şi podurilor la starea iniţială”, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„În perioada 23.07.2019 – 31.08.2019, circulația rutieră se închide pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 11C km 22 + 875 – km 23+030, județul Covasna, în vederea executării lucrărilor de reparații în cadrul proiectului “Lucrări pentru aducerea drumurilor și podurilor la starea inițială. În perioada aferentă închiderii traficului, circulaţia rutieră se va desfăşura pe ruta alternativă DN 11B km 0+000 (Târgu Secuiesc) – 39+609 (Cozmeni)”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, lucrările vor fi unele ample și presupun stabilizarea versantului cu piloni forați și ziduri de sprijin, după ce în primăvara acestui an în zonă a avut loc o alunecare de teren.

„Este vorba despre o alunecare de teren undeva în zona serpentinelor dintre Balvanyos și Resortul Balvanyos. Alunecarea a aparut în această primăvară și a tot evoluat, iar acum afectează peste jumătate din corpul drumului. Lucrările care necesită închiderea totală a circulației vor dura aproximativ o lună, după care probabil se va circula pe o bandă. Vor fi lucrări destul de ample în zonă, care presupun stabilizarea versantului cu piloni forați și ziduri de sprijin”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Potrivit acestora, în perioada aferentă închiderii traficului, circulaţia rutieră se va desfăşura pe ruta alternativă DN 11B km 0+000 (Târgu Secuiesc) – 39+609 (Cozmeni).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Articolul precedentAu început înscrierile pentru Târgul de Toamnă de la Târgu Secuiesc
Articolul următorCod galben de furtuni şi descărcări electrice, inclusiv în Covasna