Astăzi e la modă să combini bijuteriile din aur cu cele din argint. În trecut, această combinație era văzută ca o greșeală fatală, însă, acum, majoritatea vedetelor optează pentru această alegere.  

 

De-a lungul timpului, s-a tot spus că argintul fură din gramajul aurului. În realitate, se pare că este doar un mit. Nu am găsit nicio afirmație oficială a unui specialist care să ne facă să credem altceva.

Altul este motivul real pentru care cele două metale nu trebuie purtate în același timp. Purtate în combinație, pe lângă partea estetică, bijuteriile din aur și argint actionează diferit asupra organismului uman. Aurul activează anumite procese, iar argintul le reprimă.

 

Specialiștii susțin că o bijuterie din aur ne ajută în cazul asteniei și a stărilor depresive, a bolilor de inimă și stomac. În timp ce argintul calmează starile de agitație și nervozitate, stresul și durerile de cap.

Medicii chinezi susţin că bijuteriile acționează asupra celor 400 de puncte de reflexoterapie din palmă care au legătură cu toate organele interne.

Articolul precedentÎn ce locuri să aplici parfumul pentru a persista mult timp și unde să nu îl mai aplici niciodată
Articolul următorSenzație de frig, mâini și picioare reci: Semnalul de alarmă care te trimite urgent la medic – Cele 13 sfaturi care pot ajuta