Vineri, 1 martie 2019, în jurul orei 20:10, polițiștii aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu au intervenit în urma unui apel la 112 prin care o femeie din Sânzieni sesiza faptul că soțul său era agresiv.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul de 46 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice și se manifesta în continuare agresiv, polițiștii luând măsura încătușării și conducerii acestuia la sediul Postului de Poliție Sânzieni, pentru continuarea cercetărilor.

Din verificări a reieșit că cel în cauză a devenit recalcitrant pe fondul consumului de alcool, a distrus mai multe bunuri din locuință, apoi și-a lovit fiul și a amenințat-o pe soția sa cu acte de violență, aceasta fiind nevoită să fugă din calea agresorului pe una din ferestrele locuinței.

Astfel, în baza prevederilor Legii 217/2003, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului de 46 de ani, având în vedere că, în urma evaluării s-a constatat faptul că starea conflictuală prezintă grad de risc iminent.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, pentru care vor fi propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

De asemenea, polițiștii monitorizează cazul și atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității și a normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei!

Articolul precedent16 şoferi au rămas fără permis în Covasna în primul weekend din martie
Articolul următorSepsi OSK joacă sâmbătă la CFR Cluj în prima etapă din play-off