Dansatorii covăsneni antrenați de Molnár Enikő participă în acest sfârșit de săptămână la una dintre cele mai prestigioase competiții de dans din țară, „Hip Hop International Romania”.

Este pentru al doilea an consecutiv când echipa se luptă pentru un loc în marea finală, etapă care se va desfășura în Statele Unite ale Americii, iar pregătirile au început încă din vara acestui an.

„Momentan este cel mai puternic concurs din România, la care participă cele mai bune echipe din țară. Anul trecut am participat pentru prima dată la concursul ăsta. Luptăm pentru calificarea la finala din America, cea mai tare din lume, The Royal Family Dance Crew și toate echipele tari acolo performează. Participăm cu 36 de dansatori, avem 3 coregrafii pregătite. Săptămâna trecută, pe lângă faptul că la Bucharest Dance Festival am câștigat două locuri I și un locul II, și am reușit să ne calificăm în finalele din Canada, ne-am dus să testăm scena, pentru că această competiție se va desfășura în același loc. Pentru noi asta era foarte important, ca să ne familiarizăm cu locul, să nu greșim în concurs”, ne-a spus Molnár Enikő.

Imagine

Hip Hop International Romania are loc în data de 17 noiembrie, la București, fiind puse în joc premii în valoare de 3.000 de euro, potrivit informațiilor de pe site-ul oficial al competiției.

„Dacă ajungi pe podium te califici dar doar dacă obții locul I, II sau III. Cei care au intrat între primii 7 trebuie să danseze din nou. Anul trecut, când ne-am dus prima dată, am intrat cu toate dansurile în primele 7, dar e un concurs foarte greu, foarte puternic, și nu am intrat pe podium în finală. Acum ne pregătim de mult, din vară, și avem speranțe”, ne-a mai spus antrenoarea.

Săptămâna trecută, 34 dintre dansatorii antrenați de Molnár Enikő au obținut două locuri I și un premiul II la Bucharest Dance Festival, reușind calificarea în Gala Show, cu 9 coreografii din 213 și cel mai mare punctaj pe formații. Aceștia vor participa anul viitor la Campionatul Mondial din Canada și Freedom Dance Festival Budapesta.

Articolul precedentAnul acesta s-a dublat cantitatea de sticlă colectată în judeţul Covasna
Articolul următorFetiţă de 5 ani, accidentată după ce-a traversat strada neregulamentar