Cum poți candida la alegerile locale și parlamentare din partea AUR? Vezi aici! Vrei să candidezi la alegerile locale și parlamentare pe sigla AUR? Atunci trebuie să urmezi pașii de mai jos.

  1. Înscrie-te în AUR și ia legitimația de membru la zi pe anul în curs.

Anul 2024 este anul Avram Iancu, iar cardurile (standard, silver și gold) poartă imaginea acestuia. Cardurile pot fi comandate până cel târziu 31 martie printr-un sistem automatizat folosind Aplicația mobilă PLATFORMA AUR (AppStore, Google Play și Huawey).

  1. Depune candidatura ta folosind secțiunea „PLATFORMA DE MERIT” din cadrul aplicației mobile sau direct pe site-ul AUR aici.
  1. Participă la evenimentele publice AUR! Le găsești în Aplicație la Rubrica EVENIMENTE iar calendarul meu public este aici: https://georgesimion.ro/calendar-evenimente-george-simion/. Eu, personal, nu sunt disponibil în următoarele luni pentru întâlniri private din cauza loviturii de stat care este în plină desfășurare.
  1. Strânge puncte în APLICAȚIA MOBILĂ, forma noastră de meritocrație în interiorul formațiunii.
  1. Strânge semnături pentru ca AUR să poată candida la consiliile locale, județene și să fie acceptate candidaturile pentru Parlamentul European. Sistemul mafiot a comasat aceste alegeri și solicită competitorilor electorali un număr anormal de mare de semnături olografe. Sigur că încă nu sunteți sigur că veți strânge semnături și pentru persoana proprie, dar vom aprecia extrem de mult faptul că nu aveți interese strict personale ci chiar aderați la mișcarea AUR pentru următorii ani de luptă. Veți primi listele tipărite de semnături la punctul 6 sau le poți descărca și tipări pe siteul semnezsivotez.ro. Ultima zi când semnăturile trebuie să fie centralizate este 7 aprilie.
  2. Prezintă-te de urgență la una dintre comisiile de intervievare a candidaților. În mod extraordinar, comisiile funcționează de la 09:00 la 21:00, de luni până duminică, zilnic, la sediul central din București și, periodic, la sediile regionale.

În cazul în care interviul merge bine vei putea trece la următorii pași în construcția unei candidaturi pentru funcția pe care ți-o dorești.

Chiar dacă te interesează o funcție la nivel legislativ românesc sau european, oferă-ți disponbilitatea pentru a candida și într-unul din cele aproximativ 3300 de consilii locale. Pune umărul prin energia și efortul tău la a le încurca planurile celor care încalcă legile și constituția țării prin LOVITURA DE STAT.

*Nu îmi trimiteți mesaje în care îmi scrieți că vreți să mă vedeți 5 minute, 10 minute. Nu aveți de ce să vă vedeți cu mine! Ca să candidați trebuie să urmați pașii de mai sus. Aveți puncte pe aplicație, activitate în partid, o platformă de merit pe care să o accesați. Atât timp cât munciți, aduceți semnături și trageți pentru partid o să vă puteți califica pentru funcția dorită în AUR.

Faptul că vreți să mă vedeți pe mine nu rezolvă nimic, ba chiar se consumă timp. Timp pe care trebuie să mi-l dedic în totalitate pentru a câștiga alegerile și pentru a înfrânge aceasta hidră cu mai multe capete numită coaliția PSD-PNL-UDMR.

La muncă, PENTRU ȚARĂ!

 
Articolul precedentProiectul prin care fugarii condamnaţi vor plăti costurile repatrierii, trimis de Guvern în Parlament
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET