Consultantul politic Miron Mitrea a comentat, duminică seara, în emisiunea Culisele puterii, la Realitatea PLUS, scandalul legat de Roșia Montană!

„Suntem în situația în care am câștigat la fond. Nu suntem câștigători până la final, deloc. Am câștigat primul termen. Dosarul a convins un judecător. Cei de la Gabriel Resources au dreptul să facă recurs. Au 4 luni dacă nu mă înșel. Nu s-a terminat procesul. Recursul poate să ducă în orice direcție.

Problema în sine este alta. Afacerea are două componente: aurul și jocul pe bursă, care e mai important decât afacerea în sine. Eu cred că Gabriel Resources va face recurs.

Acum acțiunile scad și cei care știu jocul vor cumpăra. (…) Jocul nu s-a încheiat. Tot procesul va ajuta politic”, a spus Miron Mitrea.

Reamintim că Marcel Ciolacu îi acuză pe reziști că au băgat țara în datorii și că au profitat de context, pentru că ei sunt cei care joacă la bursă. Totul după ce USR a sesizat DNA și le-a cerut procurorilor anticorupție să îl ancheteze pe premier pentru manipularea pieței în favoarea afaceriștilor de partid. 

Articolul precedentPrognoza meteo 11 martie. Schimbări radicale ale vremii: vin ploi și ninsori
Articolul următorAvocata Crenguța Leaua, despre victoria în dosarul Roșia Montană: „Advesarii pot face o cerere în anulare”