Polițiștii covăsneni au prins doi bărbați, unul de 42 și altul de 18 ani, bănuiți că în lunile februarie și aprilie au furat din hala unui operator economic mai multe materiale lemnoase și metalice.

Potrivit IPJ Covasna, în perioada 24-29 februarie, și ulterior în perioada 24-27 aprilie, cei doi s-au deplasat cu o căruță în zona Câmpul Frumos de unde au sustras materialele dar și o unealtă electronică utilizată în construcții.

„În cursul cercetărilor, polițiștii au stabilit că (…) aceștia s-ar fi deplasat cu un atelaj hipo în zona Câmpul Frumos unde în timp ce tânărul ar fi așteptat lângă vehicul, bărbatul ar fi pătruns în hala unui operator economic, de unde ar fi sustras materiale lemnoase și de metalice. În mod similar, în perioada 24.04.2020 – 27.04.2020, cei doi s-ar fi deplasat în zona Câmpul Frumos, unde, în timp ce tânărul de 18 ani aștepta, bărbatul ar fi pătruns în hală, de unde ar fi sustras o unealtă electronică de construcții”, se arată într-un comunicat al IPJ Covasna.

Cei doi sunt cercetați penal pentru furt calificat.

Articolul precedentTineri cercetați după ce au provocat două accidente, au furat un utilaj pentru a-și șterge urmele și au fugit de la fața locului. Amândoi erau băuți
Articolul următorCampania gratuită de debarasare a obiectelor nefolosite, prelungită până la sfârșitul anului