Un bărbat de 40 de ani din judeţul Covasna a fost arestat preventiv pentru 24 de ore după ce sâmbătă, în urma unui conflict mai vechi, a amenințat un consătean, i-a sustras tractorul şi i-a produs mai multe pagube.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pe o durată de 60 zile.

La data de 19.10.2019, în jurul orelor 12:55, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moacșa au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 35 ani despre faptul că, în jurul orelor 12:50, în timp ce se afla cu un tractor pe un drum de câmp de lângă satul Mărtineni, în urma unui conflict mai vechi și pe fondul consumului de alcool, a fost agresat verbal de către un bărbat de 40 de ani. Totodată, acesta l-a amenințat cu acte de violență, producând mai multe pagube materiale tractorulului, prejudiciu fiind estimat la suma de 500lei. De asemenea, în aceeași data, în jurul orelor 15:40, agresorul, înarmat cu un obiect înțepător, l-a amenințat cu acte de violență, a sustras un obiect tăietor și tractorul persoanei vătămate și s-a deplasat cu acesta circa 500 de metri, după care l-a abandonat. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințarea, distrugere, furt și furt în scop de folosință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Covasna.

Articolul precedentLiceul Constantin Brâncuși din Sfântu Gheorghe, Acord de cooperare „gastro” cu un liceu din Republica Moldova
Articolul următorAproape 7 mc lemn tăiat ilegal, confiscat de poliţiştii întorsureni